Dream League Soccer Real Madrid vs Liverpool EP#5

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

DREAM LEAGUE SOCCER 2018 DESCRIERE:

Dream League Soccer 2018 este aici, și este mai bine decât oricând! Fotbalul, după cum știm, sa schimbat și aceasta este șansa ta de a construi cea mai bună echipă de pe planetă. Recrutați superstarurile licențiate FIFPro ™, construiți stadionul propriu și luați-l pe World with Dream League Online pe măsură ce mergeți spre glorie, pe drumul spre Stardomul de fotbal!

Descărcați Dream League Soccer 2018 acum GRATUIT!
* Include suport pentru tablete! *

************************************************** ***
IMPORTANT

* Acest joc este gratuit pentru a juca, dar conținut suplimentar și articole în joc pot fi achiziționate pentru bani reali.

* Monedele pot fi câștigate în timpul jocului sau câștigate prin vizionarea videoclipurilor, dar pot fi, de asemenea, cumpărate în pachete variind de la 1.99 dolari – 19.99 dolari.

* Această aplicație utilizează date Wi-Fi sau mobile (dacă sunt disponibile) pentru a descărca conținutul jocului și publicitatea. Puteți dezactiva utilizarea datelor mobile pentru acest joc din Setări / Date despre dispozitive mobile.

* Această aplicație conține publicitate terță parte. Publicitatea este dezactivată dacă achiziționați în moneda jocului din magazin.

************************************************** ***
GESTIUNEA ECHIPA TA PENTRU DREAM
Înregistrați jucători de top de top, cum ar fi Gareth Bale și Andrés Iniesta, pentru a crea echipa ta de vis! Alegeți-vă formația, perfecționați-vă stilul și luați-vă pe orice echipă care vă stă în cale în timp ce vă ridicați prin 6 Ligi în topul prestigioasei Divizii Elite. Ai tot ce ai nevoie?

REALISTIC NEW GAMEPLAY
Fiți pregătiți pentru inteligent, tactic AI pentru a forma o experiență provocatoare și dependență. Cu toate imaginile noi, animații realiste și gameplay dinamic de 60 de picioare (numai pentru dispozitive compatibile), Dream League Soccer 2018 este pachetul perfect de fotbal care captează adevărata esență a jocului frumos.

GO GLOBAL
Dream League Online pune echipa dvs. de vis împotriva celor mai bune din lume. Lucrați prin rânduri pentru a dovedi că echipa dvs. este cea mai mare!

CARACTERISTICI
* Jucătorii licențiați cu FIFPro ™ aduce cea mai autentică experiență Dream League Soccer la mâinile tale!
* Libertatea de a crea, personaliza și controla echipa ta de vis!
* 6 divizii pentru a lucra prin dvs., și peste 7 competiții Cup!
* Construiește-ți propriul stadion pentru a-ți arăta superstarurile!
* Dezvoltați-vă jucătorii cu mai multă precizie și intenție
* Obiectivele sezonului de a te angaja și a te întoarce!
* Realizări și clasamente pentru Google Play pentru a vedea care sunt topurile!
* Personalizați și importați trusele și logo-urile proprii!
* Sincronizați progresul între dispozitivele cu Google Play Cloud!
* Coloana sonoră exclusivă oferită de statul Luka, stridiile Sfânt, Beth Thornton, al nouălea val, mâncați mai mult tort și florile Ramona!

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.dls3

Comments

Write a comment

*